dilluns, d’octubre 09, 2006

Nasalcul 1 - Viajes Barceló 5

A continuació la crònica del primer partit de la temporada de Nasalcul escrita per en Pol...

"
Per fi ha arribat, per fi el primer partit de la temporada, tot l’estiu esperant aquest gloriós moment per…pfffff…psssss…ups!em sembla que hem punxat! Si amics i amigues, seguidors i seguidores afèrrims de NASALCUL, el club dels vostres somnis ha començat amb una derrota, i no una derrota qualsevol, un 1 a 5, que sumat dona 6, que per cert, és el número que no té ningu de l’equip (vaja, quina dada més interessant).

El matx en questió era contra Viatges Barceló, que per fer honor a la seva empresa van arribar amb retard, com els vols que deuen vendre. Después d’aquest incident i de fer-nos la foto d’equip (foto feta per l’àrbitre), va començar el partit que va estar força igualat, amb una defensa bastant ordenada i forçes arribades a porteria, fins a les acaballes de la primera part on en els minuts finals ens van endosar 2 gols (la vida es dura). La segona part va ser més desastre, amb més desordre generalitzat, molt mala sort en els xuts (la pilota no volia entrar, li vam caure malament i ens la va jugar) i una petita dosi de desmotivació final que va fer que finalment acabèssim amb 5 gols en contra i només un a favor, gol fet a les acaballes de la segona part per Joanpi de rematada de cap a centrada de Franchu des del còrner i amago excelent de Pol que deixa passar la pilota per donar el gol en safata (be, potser no tant excelent pero ja sabeu qui ha escrit la crònica, no?).

Doncs això es tot, amics i amigues Nasalculerus. Esperem el pròxim partit tenir més sort, perque la necessitem!!! Oh, Dèu de la Potra, acompanya’ns en aquest dificil camí que és aconseguir una victòria, o almenys un empat…

Fins la pròxima!!!
"

Puntuacions dels jugadors per en Franchu:

Oscar H: 6 ENTREGAT. Bona feina en defensa, i en els ultims minuts com a porter.
Franchu: 6 CONCENTRAT. Venut en la majoría de gols quan jugava de porter. Passi de gol com a davanter.
Jaume: 5,5 DESAFORTUNAT. Provocador de bons atacs i remats a porta pero sense cap resultat en el marcador.
Pol: 6 GENERÓS. A pujat bé la pilota per la banda i ha fet bones passades.
Oscar G: 6,5 INQUEBRANTABLE. Gran feina al centre de la defensa mai dona pilota per perduda.
Marc: 5,5 DESUBICAT. Li va costar guardar la posició tot i que va recuperar forces pilotes.
JoanPi: 6 GOLEJADOR. En algunes ocasions s'ha emborratxat de pilota tot i que ha creat bones ocasions i autor de l'unic gol.
Ricardo: 5 DISCRET. Bona feina al mig del camp, tot i que la seva feina no es va veure molt sobre el terreny de joc.