dimarts, d’octubre 24, 2006

 

NASALCUL 3 - NEM PENJATS 5

Amigues i amics Nasalculeros, aquest cop hem estat aprop, molt aprop!!! Ha estat un partit vibrant, ple d' emocions, bones jugades, grans oportunitats, pero... la mala sort ens acompanya (i un àrbitre pèssim, pèssim)!!!

Ho teniem tot de cara per fer un bon partit pero els tres gols marcats per Óscar, Pol i Marc van ser insuficients per guanyar un equip que sincerament, eren força assequibles.

Aquest cop no ens volem centrar gaire en el partit en si, ni en el jugadors, avui volem parlar de l'àrbitre cabró! Un senyor que cobra per fer aquesta feina i que més patètic no pot ser. Xiula el que no és i el que és no ho xiula, té un critèri certament absurd i el que és pitjor, no s'equipa adequadament. Les ulleres comprades als pakis i el crono dels xinos li van jugar una mala passada, no veia res i va acabar el partit 2 minuts abans, tot i que va jurar per els seus fills 3 cops que el temps era el correcte!!!Pobres fills...

Nasacul va fer oficial la queixa a l'organització i estem pendents de les compensacions milionàries que ens mereixem per aquest tracte desfavoridor

Res més, us deixem amb la imatge del partit:


Pol Ruiz Clivillé (El 7 Nasalculero)


I tot seguit les puntuacions jugador a jugador dels jugadors nasalculerus de la mà del sempre subjetiu: Franchu, més conegut també com l’home d’escuma...

Franchu: 6,5 PROVIDENCIAL. Recital de bones parades i visualització de joc des de la porteria, primer partit en el que fa de porter tot el partit com queda refexat en el marcador, desgraciadament poc va poder fer en els 2 ultims gols a les acaballes del partit que van donar la victoria als “Nem penjats”.
Jaume: 6,5 DUR. Partit molt dur el d’en Jaume que no va afluixar les cames en cap moment, peu fort i convicció, la desgracia va voler que l’arbit el clitxes des d’un primer moment i no el deixes jugar en tot el partit. Tot i aixi en Jaume va ser l’eix vertebrador de l’equip i es nota quan esta sobre el camp.
Pol: 6,5 PRECIPITAT. Cada cosa al seu lloc, en el Pol sempre se la titllat de poc habilidos, ahir però va demostrar que quan esta motivat i concentrat pot fer bones jugades i ajudar molt a l’equip fent centrades, a més a més va fer un gol molt maco desde la banda. Si que se li pot recriminar que sovint busca massa la precipitació en el joc, mirant unicament porteria contraria i oblidant-se de les ajudes que sovint té per darrere. Va li posarem un 4 i tots contents,si Pol?.
Oscar G: 6,5 CONCENTRAT. Mur de contenció de la defensa Nasalculera que va sorprendre a tothom amb un genial gol de baselina desde camp propi, aprofitant-se de la situació avançada del porter..
Marc: 6,5 INTERMITENT. Gran feina per la banda com a davanter, inclus va aconseguir un gol de murri que donava l’empat a 3 en el marcador a 10 minuts del final del matx. Lo unic que se li pot recriminar es la falta de posició en la defensa, tot i que recupera pilotes deixa massa espais buits.
JoanPi: 6 GENERÓS. Com dirien a l’escola millora progressivament, va ajudar molt com a davanter, fent molts passes, recuperant pilotes i fent alguna jugada, desgraciadament no va tindre el premi del gol, pero s’ha de reconeixer que esta aprenent a jugar en equip.
Ricardo: 6 INDIVIDUALISTA. Als inicis del partit li van donar una patada que gairebé el deixa KO afortunadament es va refer i inclús va tornar a jugar. Habilidós a l’hora de driblar rivals i recuperar pilotes al limit de la linia de fons rival, la pena es que va voler fer-ho tot sol quan tenia companys desmarcats amb més opcions de rematar
a gol.

Comments:
Ai, ai , ai...!!!
Aquest blog Nasalculero no està tenint gaire èxit,eh? Si ni nosaltres mateixos no li donem vida posant-hi comentàris...
Va, us animo a que fem de Nasalcul el blog i fòrum de conversació més important dins del món dels equips de futbol amb nom escatològic. Que us sembla? I per començar, fare un comentàri:

ÁRBITRO CABRÓN!!!

Veieu, i tant a gust que m'he quedat!

Per cert, ningú ha dit res de la imatge que emvaig curarr, que us sembla?
 
Home, Pol, si vols que et digui la veritat sobre la imatge que "ET VAS CURRAR" trobo que s'assembla un pèl massa a aquesta altre...

http://www.e-faro.info/Imagenes/CHISTES/WChistes/N%20020623%20arbitro.jpg

tot i que les firmes siguin diferents...
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home