dilluns, de novembre 05, 2007

 

Victoria amistosa

La nit del 31 de octubre es nit de bruixes, aquelarres i demés efectes paranormals, en l’ambit de Nasalcul un efecte paranormal es que aquesta nit Nasacul guanyés un partit i... ¡¡¡AIXI VA SER!!!
Si amics i amigues, el passat 31 de octubre, coincidint amb l’stage de preparació de Nasalcul per afrontar la temporada 2007-2008, Va fer un amistós amb el nou equip de Ses Perniles ales instalacions de l’escola Jesús Maria, els allà assistens van gaudir d’un magnífic partit de futbol amb moltes ocasions i molts gols, 20 en total. Nasalcul va mostrar la seva millor cara i va guanyar 12 a 8 en un partit on el que importava més era passar-ho bé, no fer-se mal i disfrutar molt. Tot i així aquesta victoria, la primera en dos anys, ha servit als jugadors per guanyar moral i confiança per a propers partits, ja que, tot i ser un amistós i tot que el rival, Ses Perniles, es un equip molt nou, van jugar amb molt bé amb un gran desgast físic i amb un plantejament molt ofensiu que en algun moment va fer perillar la victoria.
Un punt molt important d’aquest partit per Nasalcul es que, no només es van fer bones jugades i triangulacions si no que tot l’equip, exceptuant obviament el porter van marcar gol: JoanPi 4 gols, Jaume 2 gols, Ricardo 2 gols, Franchu 2 gols, Marçal 2 gols.

Doncs res que tot i ja hem jugat 2 partits de la lliga amb derrota, afrontem, ara si, la lliga 2007-2008 amb forces renovades i amb ganes de guanyar més d’un partit.
¡¡¡ABRAÇADES I FORÇA NASALCUL!!!

Etiquetes de comentaris:


Comments: Publica un comentari a l'entrada



<< Home